Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Foreign Language Forums > En Français

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Nov 2002, 10:03 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Question Problème de lecture de film en AC3

Lorsque je regarde un film encodé en AC3 pour l'audio, le son est "lent" et l'image est aussi ralenti. Si je déinstalle le codec AC3, l'image va à une vitesse normale mais il n'y a plus de son (normal!!). J'en déduit donc que le pb vient du codec qui fonctionne mal, mais je ne sais pas pourquoi.
Voilà, si qq pouvait m'aider, merci.
wilprig is offline  
Old 26 Nov 2002, 03:17 AM   #2
BoF
Moderator
 
BoF's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: France
Posts: 954
Default

tu utilises quoi comme codec ?
y'a le cyberlink (fourni avec powerdvd il me semble) et l'intervideo (fourni avec graphedit..)
BoF is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 05:47 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com