Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Dec 2005, 04:32 AM   #1
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default Bitsetting single layer

do I have to do it for every disk with my nec 3550?
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 04:56 AM   #2
Unavailable
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 321
Default

what does it say under current setting when you choose +R ?
cornholio7 is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:03 AM   #3
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

I see where it's remembering it, just have to verify it's doing it, never noticed it in the log as it was burning.

found the setting to save log and not overwrite, durn!
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:06 AM   #4
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

Stuck disk back in and saw current profile dvd+r but scrolled
down to see physical format info(last recorded)
book type DVD-ROM!
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:07 AM   #5
Unavailable
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 321
Default

when its finished it should tell you the booktype in the right hand pane


Last edited by cornholio7; 24 Dec 2005 at 05:11 AM
cornholio7 is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:09 AM   #6
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

Is it normal for the buffer to fluctuate a little on an 8x burn?
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:14 AM   #7
Unavailable
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 321
Default

the device buffer or the buffer?
my device buffer fluctuates a bit
cornholio7 is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:17 AM   #8
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

looks like I better create another iso
thanks cornholio7
ram in use is nice, less than half of nero 6.6xxxxx
btw the 3550/4550 is supposed to be the best burner NEC
has made since the 3500.
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2005, 05:20 AM   #9
Unavailable
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 321
Default

you're welcome chewy

the 4550 is certainly quick at ripping, i have seen some scans over at isf that look good

Last edited by cornholio7; 24 Dec 2005 at 05:26 AM
cornholio7 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can anybody give me a good reason why my single layer burns don't work?? RockyMtnSwitch Junior Members/Newbies 2 7 Dec 2004 02:19 AM



All times are GMT +10. The time now is 01:12 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com