Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 1 May 2008, 11:00 AM   #1
Junior Member<br><img src=http://*****.digital-digest.com/images/1stars.gif border=0 alt=
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 20
Angry-2 HELP! DMA issues, when deleted driver.. did not re install

So i used the tips on this page and i uninstalled the secondary driver and it now wont reinstal. it reconganized it but when i got to the "Divise Manager" it has an Exclemation Mark beside the one i installed... NOW neither of my drivers work.... how do i fix that!!!!

http://forum.digital-digest.com/show...threadid=44808
MrsJLemke is offline   Reply With Quote
Old 1 May 2008, 11:01 AM   #2
Junior Member<br><img src=http://*****.digital-digest.com/images/1stars.gif border=0 alt=
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 20
Default

sorry i guess its called the secondary IDE COntroller
MrsJLemke is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DivX/Xvid Playback issues after NVidia card install LilGeez General Computing 3 22 Sep 2006 12:53 AM
why do my posts keep getting deleted? DVDFan1969 Off Topic 3 27 Dec 2005 07:33 AM



All times are GMT +10. The time now is 04:12 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com