Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 6 Aug 2006, 02:08 PM   #1
Member
Member
 
notec's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 96
Default PgcEdit 7.3 and ImgBurn 2.0

Hows DL burning with PgcEdit 7.3 and the latest ImgBurn 2.0? I've noticed that using ImgBurns "build" feature that it places the LB in a the same suggested cell as Pgc but in a different sector.

Also, when burning with pgc how come there's no MDS file needed but with ImgBurn Build it creates the .iso and the MDS file?
notec is offline   Reply With Quote
Old 6 Aug 2006, 02:54 PM   #2
Not a god of digital video
 
blutach's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: is everything!
Posts: 24,628
Default

Do you have 32k gaps on in one prog and off in another?

The ISO is what gets burned, of course, and PgcEdit manages to pass all the relevant info to ImgBurn without the need for the MDS helper.

Regards
__________________
Les

Essential progs - [PgcEdit] [VobBlanker] [MenuShrink] [IfoEdit] [Muxman] [DVD Remake Pro] [DVD Rebuilder] [BeSweet] [Media Player Classic] [DVDSubEdit] [ImgBurn]

Media and Burning - [Golden Rules of Burning] [Media quality] [Fix your DMA] [Update your Firmware] [What's my Media ID Code?] [How to test your disc]
[What's bitsetting?] [Burn dual layer disks safely] [Why not to burn with Ner0] [Interpret Ner0's burn errors] [Got bad playback?] [Burner/Media compatibility]

Cool Techniques - [2COOL's guides] [Clean your DVD] [Join a flipper] [Split into 2 DVDs] [Save heaps of Mb] [How to mock strip] [Cool Insert Clips]

Real useful info - [FAQ INDEX] [Compression explained] [Logical Remapping of Enabled Streams] [DVD-Replica] [Fantastic info on DVDs]


You should only use genuine Verbatim or Taiyo Yuden media. Many thanks to www.pcx.com.au for their supply and great service.

Explore the sites and the programs - there's a gold mine of information in them

Don't forget to play the Digital Digest Quiz!!! (Click here)

blutach is offline   Reply With Quote
Old 6 Aug 2006, 07:44 PM   #3
Author of ImgBurn
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 772
Default

As each ISO building program does things differently, it's quite possible they'll use different LBA addresses for the layerbreak. It's all down to how the padding is done and the size of the filesystem data itself (i.e. not including actual file data).

So long as the layerbreak LBA % (mod) 16 = 0, you've nothing to worry about.

ImgBurn shows this in the form of:

[Current LBA] -> [Corrected LBA (after padding has been applied)]
__________________
The Official ImgBurn Website
LIGHTNING UK! is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guida all'uso di ImgBurn geno888 In Italiano 21 23 Nov 2008 05:30 AM
DVD Decrypter is no longer but, now there is ImgBurn!! jmet DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware 54 11 Jan 2007 05:31 PM
FAQ: Guide on how to save logs automatically in ImgBurn jmet FAQ and Guides 1 8 Oct 2005 04:39 PM



All times are GMT +10. The time now is 08:48 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com