Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 17 Oct 2005, 06:14 AM   #16
Author of ImgBurn
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 772
Default

nooneyouknow,

When you install the program it asks if you want it enabled!

You clicked 'Yes'.

Once the programs loads (with it turned on), of course it's going to check for updates. It doesn't matter that you then disable it, it's already running!

Why not make life easier for yourself and just let it out of the firewall, then it wont hang.
LIGHTNING UK! is offline   Reply With Quote
Old 17 Oct 2005, 06:21 AM   #17
Super Moderatress
 
cynthia's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sweden
Posts: 14,278
Default

Quote:
Originally Posted by LIGHTNING UK!
lol, just found this forum... I didn't know they'd made ImgBurn it's own one!
Hi!

Hope you don't mind that ImgBurn got a subforum at this place.
cynthia is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:58 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com