Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 20 May 2008, 12:02 PM   #1
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default Weird Error

I am getting this funny error when I try to write my ISO after I use Imgburn to read it.
Attached Thumbnails
Weird Error-imgburn-error.jpg  
__________________
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 12:04 PM   #2
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default

Sorry, the error comes right before the Verify after the image writes.
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 12:09 PM   #3
King of Digital Video
King of Digital Video
 
NightTran's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: eastcoast, on the beach
Posts: 4,224
Default

this happen with FAVC ? the picture is small somehow so it just stop there get bigger picture
__________________
NightTran is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 12:37 PM   #4
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default

I am not sure what you mean? When you click on that attached image the picture doesn't get bigger?. I just clicked on it and could see it perfectly. Try opening it in a new tab.
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 12:41 PM   #5
King of Digital Video
King of Digital Video
 
NightTran's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: eastcoast, on the beach
Posts: 4,224
Default

what happen when you say yes?
NightTran is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 12:48 PM   #6
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default

I never press yes because if I press YES than I will not get an EXACT 1:1 copy. I am just trying to figure out why I get that message.

Again I insert a single-layer unprotected DVD into Imgburn, do the ISO read and then do an ISO write. The image will burn and then when it is about to verify I get that error message.
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 21 May 2008, 09:30 PM   #7
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

post that whole log please
Chewy is offline   Reply With Quote
Old 22 May 2008, 02:39 AM   #8
Author of ImgBurn
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 772
Default

Your drive appears to be misreporting the disc size, it's losing the last 16 sectors (1 ECC block).

Does it happen with every single disc / image you try and burn?
__________________
The Official ImgBurn Website
LIGHTNING UK! is offline   Reply With Quote
Old 22 May 2008, 12:55 PM   #9
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default

It only happens every once in a while. Should I restart the verify when this happens? Since you think its the drives fault for misreading the disk.
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 24 May 2008, 06:31 PM   #10
Author of ImgBurn
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 772
Default

Yeah try cycling the drive tray again to see if the size gets corrected so that a manual verify works without errors/warnings.
LIGHTNING UK! is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird error ive never seen before. oshadowo Other File Formats 14 9 Jan 2003 07:45 AM



All times are GMT +10. The time now is 12:22 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com