Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 21 May 2002, 03:14 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 1
Question Divxauto Problem in batchmode with Win 2000

Hi Forum
I gotta little problem with divxauto in batchmode. First, my batch-file looks like this:

divxauto L 1 100 1030
mpeg2avipx3.exe -b "c:\test\video_ts.vob" -f2 -q0 -r1 -3x 352 -3y 288 -1 352 288 -o8 "c:\test" -a

When i start the batch-file -> divxauto starts and nothing happens (it only waits for the mpeg2avi commandline and nothing happens).

but: when i click (in windows explorer) separetely on divxauto.exe and enter the mpeg2avi commandline all works fine.
i think the batch-file is missing a little "thing", but i dont know exactly what. could you help ??
blairwitch007 is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 03:16 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com