Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10 Feb 2004, 10:42 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Lightbulb [solved] Error Joining two avi files...

Hello !

When I want to append a file to another, i've this message :
"Cannot append segment "filename.avi": The video streams have different sampling rates (25.00019 vs 25.00006)".

I use virtual dub 1.5.10.

Does anybody could help me please ?

NeoTrunK

Last edited by neotrunk; 11 Feb 2004 at 03:45 AM
neotrunk is offline  
Old 11 Feb 2004, 03:15 AM   #2
Digital Video Explorer
 
ormonde's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3,735
Default

""Cannot append segment "filename.avi": The video streams have different sampling rates (25.00019 vs 25.00006)"."

In Virtual Dub, Use the "Attach Video Segment", set both Video and Audio to "Direct Stream Copy" and Save AVI. Did you try this, and can you ingore the message?
ormonde is offline  
Old 11 Feb 2004, 03:34 AM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default

No i can't ignore the message : it's an error message...

I captured my two files with Adobe Premiere and i never had any problems before. So i have 2 dvsd video encoded files. When i try to append them in Virtual Dub, i have the message described on the first post.

So i tried to compress the 2 files with DivX codec so that it defines a good framerate. But i have the same problem with the divx encoded files...

Is it an error coming from Virtual Dub (25.0016 is equivalent to 25.0009... no ?)

If anybody has an idea ?

Thanks

Neotrunk
neotrunk is offline  
Old 11 Feb 2004, 03:45 AM   #4
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Lightbulb [solved] Error joining two avi files

Ok in fact i found a solution...

I first saved each file again with a new framerate (25.000) and then appending is possible.

Bye

Neotrunk
neotrunk is offline  
Old 11 Feb 2004, 03:46 AM   #5
Digital Video Explorer
 
ormonde's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3,735
Default

"I first saved each file again with a new framerate (25.000) and then appending is possible."

Glad to hear you solved your problem
ormonde is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 10:10 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com