Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10 Mar 2003, 03:17 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 36
Default Graphedit Batch Mode

Is there a batch mode in Graphedit I don't know about?
I'm doing some Ac3 AVI >MP3 AVI decoding with it, as a
one-step encoder. I plan of doing ~40 of these, and if
there's a batch mode or some way to set up a list of files
and destinations, I'd like to know.
moviezdude is offline  
Old 10 Mar 2003, 03:18 PM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 36
Default Whoops

I don't know, perhaps this should have gone into the software
catagory, mods, please move. Thanks
moviezdude is offline  
Old 10 Mar 2003, 03:33 PM   #3
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

"Is there a batch mode in Graphedit I don't know about?"

None of which I'm aware...
setarip is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 05:21 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com