Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 8 Oct 2002, 11:54 PM   #1
Digital Video Expert
Digital Video Expert
 
hacker_on_fire's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In a Galaxy far far away....
Posts: 517
Angry Ogg Audio out of Sync

I have made a rip of 'Kiss of the Dragon'. When i saved the project in dvd2avi I forced film it as it said 'film' thus reducing the framerate from 29.970 to 23.976. However when i mux the video with the audio (made from OggMachine) with OggMux0.92 the end result is the audio being out-of-sync, even if i decrease the framrate in OggMachine.

So what should i do?
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU

How 2 post questions correctly
Look here before posting questions
hacker_on_fire is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 08:13 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com