Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 23 Jan 2002, 08:36 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 4
Default poor playback only when subtitles present

Hi-

When I tried to rip 'The Godfather' DVD, I had problems any time the Sicilians were speaking Italian. The english subtitles being displyed would cause the video to stutter (does this have anything to do with interleaving a 'subtitle' layer in with the video layer?) but the audio track was unaffected. When the Italian-speak ended, the DivX file would play back just fine -audio and video in sync. Only in those parts of the movie with the subtitles were there any problems.

I'm using XMpeg 4.2a and divx 3.11 (for the fraunhofer audio codec), but then installed 4.11 over top. I have a P3-750 with 448Mb RAM on a BX chipset motherboard.

Any suggestions?
horseshoe7 is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:09 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com