Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > DivX/XviD Conversion/Encoding

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 19 Jan 2002, 03:37 AM   #1
Donald_Phuck
Guest
 
Posts: n/a
Default What is causing this?

Hello,

I have been successfully converting DVDs to DivX for some time now but have noticed that on some occasions a few of my conversions have a problem. There seems to be a negative image (or contour of an application window) on a few seconds of the film randomly placed. I have included two examples from films at the following URL:
http://www.geocities.com/gb11354/

When I check the ripped VOBs with a DVD player, there is no problem and when I reconvert, this doesn't happen again (at least not in the same spot).

My question is does anyone know what's causing this?

For information, I am using DivX 4.12, SmartRipper 2.36 (which I find works better than 2.40), FlaskMPEG 0.6 and Windows2000 Professional with SP2. My Hardware is an Athlon1200 with an A7V133 Via-Chip Mobo and 512 MB RAM.

Any help would be greatly appreciated
Thanx
 
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 05:16 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com