Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Oct 2003, 01:40 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4
Question Animated GIF's/JPEG's in the menus?

Are there any consumer grade DVD Burning software packages that allows for the use of animated GIF's/JPEG's in the menus?

--David
dce2955 is offline  
Old 24 Oct 2003, 10:21 AM   #2
Digital Video Technician
Digital Video Technician
 
Oriphus's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: In a Galaxy, Far far away
Posts: 405
Default

You could try looking at Adobe Encore, a person i know has it and says it is packed with tonnes of quality stuff!
__________________
http://www.dvd-backup.tk
Oriphus is offline  
Old 24 Oct 2003, 10:40 AM   #3
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

Both "DVDLab" and "TMPGEnc DVD Author" (different than "TMPGEnc") will accept static JPEGs for menu backgrounds (as well as MPEG clips for motion backgrounds)
setarip is offline  
Old 24 Oct 2003, 12:44 PM   #4
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4
Default

Thanks for the replies..

I have not heard bood or bad about "Adobe" but I know that both "DVDLab" and "TMPGEnc DVD Author" 'Break Down' when they try to load MPEG's from my source device..... they are from a 'RePlayTV' device who's MPEG's files are not standard are are just a bit out of spec and do not use.

I know that the 'Ulead' and 'Cyberlink' programs will work with these files.

I do know that the author of 'DVDLab' was trying to get his program to work.. but the last I read and from his FAQ the files have to be processed by another program first....

--David
dce2955 is offline  
Old 24 Oct 2003, 01:09 PM   #5
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

This was your question:

"Are there any consumer grade DVD Burning software packages that allows for the use of animated GIF's/JPEG's in the menus?"...
setarip is offline  
Old 24 Oct 2003, 10:34 PM   #6
Digital Video Technician
Digital Video Technician
 
Oriphus's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: In a Galaxy, Far far away
Posts: 405
Default

Go to here and have a look:

http://www.adobe.com/products/encore/main.html
Oriphus is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 12:23 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com