Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10 Dec 2002, 08:59 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Exclamation Encoding My AVI???

Hello all. I have a question to throw out to you all.

I have DVDIt PE and I am trying to make a DVD with it. I have a 17 minute AVI file and I created a nice DVDIt menu and stuff for it.

The problem arrises when I go to burn and "transcode" it. I left it running last night and this morning when I woke up it said "Unknown Error". Then, I ran it again and when I came home from work it was only like 25% and I found out it froze.

I am wondering how I can make this either work or not have to transcode (encode the file to MPEG-2 myself).

Please reply ASAP as I need this burned by tomorrow.

Thanks

-Mark
videoguy is offline  
Old 10 Dec 2002, 11:10 PM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Default

I tried TEMPG Enc and it encoded but it makes a seperate video and audio file. If there is a way to fix this than that program could work. I have also been trying a program called bbMPEG.

Thanks

-Mark
videoguy is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 02:46 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com