Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 26 May 2004, 05:23 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 6
Question Help Me Please!!! AVI problems

I have been trying everything to get this thing to work. Main Concept Encoder, TMPGEnc have both stopped being able to load AVI files. They just say invalid file format. Windows Media player etc load the AVI to watch fine, but thats it.

Anyone have any ideas?......it has to be a codec problem. Ive reinstalled all I can like media player, divx player, media encoder.
peterev265 is offline  
Old 26 May 2004, 10:33 AM   #2
Digital Video Master
Digital Video Master
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,329
Default

maybe the file's corrupt. try running it thru VirtualDub, under video tab run check for errors and save with new file name.
rsquirell is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 06:54 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com