Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Sep 2003, 12:10 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Default Slight audio/video sync misalignment with Ulead MovieFactory2

Hi all, I noticed a slight (a few millisecond) delay between the audio and video while trying to do up a DVD in MF2 using the default settings. Is it common in MF2 to have such a characteristic? Should I risk a DVD to see if the final output is aligned properly?
stlife999 is offline  
Old 30 Sep 2003, 07:41 PM   #2
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
Join Date: Sep 2003
Location: salisbury, UK
Posts: 2,399
Default risk a DVD?

why not do what I do, try a RW first?
sfheath is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 03:29 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com