Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 5 May 2004, 07:38 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
autobelli's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Netherlands
Posts: 13
Default Strange subtitle problem

Hi everybody,
i`ve got a strange problem. I wanted to change subtitles i got from a friend cause they were very big and grey and when i tested it on my pc it worked fine but on my standalone there are no subtitles on my screen. They show under the subtitle-button but not on my screen. I`ve done it before and it worked fine but now i really don`t know where to look for the reason of this problem.

Autobelli.

P.S. The dvd with the subtitles i got from my friend was done the same way and this one works fine on my standalone!?
autobelli is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 09:44 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com