Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Sep 2003, 11:13 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 11
Default Subtitle problem when muxing with half D1

Maybe someone can help me here.

95% of the time I can use vobsub followed by sup2sup to create a SUP file to mux with my 352x576 video.

However - and it's doing my head in - there are the odd titles (MASH/BAttlefield earth were the last 2) where the muxed subs are just garbage.

Loading the sub into varies editors shows they are garbage also.

So i think to myself, "the stream is comming off corrupted".

But if i mux it with 704/720 x576 video it is fine!!!.

I tried editting the IDX file for 50% width, but it seems to get ignored - but subs that work seem adjustable.

Any ideas?
scissors is offline  
Old 30 Sep 2003, 11:16 PM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 11
Default

when i say garbage they look like pixellated blobs - however you can occasionally make out what might have been text
scissors is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 02:44 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com