Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 16 Nov 2003, 07:51 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Red face-2 Subtitles Missing

Hello,
I have a major problem with Adobe Encore. I have made my menus, I have inserted movies and audio and I have used the text tool to insert subtitles to some frames. In the preview monitor everythig works fine(no broken links, subtitles and audio work fine) Then I build the DVD folders to create the *.vob files. Vob files are created BUT when I am playing the VOB files with eg win DVD or any other software for a final preview before burning, the entered subtitles are missing... Audio and image and everything else is there, but no subtitles. I also imported subtitles (using a script, saving as unicode etc) but the result was the same.

Does anybody have any suggestions?


regards,

tzic
tzic is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 06:41 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com