Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Archived Posts > Authoring and Editing

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Feb 2005, 07:48 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
Default video and audio get desynched

hello

ok so i decided to add some subtitles to my dvd like i did before a million times. demuxed the video and audiio, ripped the subs, compile it all together again with maestro, reauthored the ifo etc u know the drill

but this time i ran in to a problem. after about 20 mins of playback the audio goes out of sync. i tried demuxing both video and audio with dvd decrypter, smartripperm, vobedit... and i get the same results every time. i tried everything i could think of nothing helps. strange thing is after demuxing, the video is 2 secs shorter than audio. usually the difference isn't so big.

please any toughts on this problem r welcome!
tnx
fafi is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 11:59 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com