Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > DivXLand.org Support Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 16 Sep 2009, 02:24 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Unhappy-2 Apply button is disabled when I start the Media Subtitler

Dear All,

I have downloaded DivXland Media Subtitler 2.0.6 and I installed it.

I loaded the txt file and the avi file

but all the time, whatever I tried to do the button APPLY in AUTO MODE is disabled. In Manual Mode the START and END and NEXT are also disabled.

Can anyone help?
jimmychar is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Subtitler V2.0.5 csavadia VirtualDub 2 31 Aug 2009 05:10 PM
problema con media subtitler luis_solo59 En espa˝ol 0 10 Aug 2008 04:34 PM
Having problems with starting computer , no start button snagel General Computing 1 7 Aug 2008 12:25 PM
Media Subtitler V2.0.5 csavadia DivXLand.org Support Forum 5 22 Jul 2008 10:47 AM
Media Subtitler Suz07 DivXLand.org Support Forum 1 23 May 2007 01:11 AM



All times are GMT +10. The time now is 08:10 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com