Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > DivXLand.org Support Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 27 Nov 2011, 05:44 AM   #1
pmg
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default Media Subtitler will not load

I have a 64 bit version of Win 7. WMP and the current VB run time module installed. I an able to load Media Subtitler, but it will not run.

At one time it did run, but has ceased to do so, Nothing changed in my installation. Removing and reinstalling ddid not help.

Any suggestions?
pmg is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Subtitler V2.0.5 csavadia VirtualDub 2 31 Aug 2009 05:10 PM
problema con media subtitler luis_solo59 En espa˝ol 0 10 Aug 2008 04:34 PM
Media Subtitler V2.0.5 csavadia DivXLand.org Support Forum 5 22 Jul 2008 10:47 AM
Media Subtitler Suz07 DivXLand.org Support Forum 1 23 May 2007 01:11 AM



All times are GMT +10. The time now is 06:35 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com