Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > DivXLand.org Support Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 6 Mar 2007, 06:02 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default MediaSub.exe

Hi everybody!
I'm completely new to Divxland Media Subtitler and I immediately ran into a problem
When I tried to save my project I kept getting message that the MediaSub.exe didn't react. Consequently, nothing was saved.
I reinstalled the software, but same thing happened.
Am I doing something wrong?
Can anyone help me?
Thanks!
Leiden
Leiden is offline   Reply With Quote
Old 6 Mar 2007, 12:21 PM   #2
Moderator
 
Inuya5ha's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 226
Default

What Windows version are you using? Are you using latest program version 2.0.5? Does this happens from the Save or Save As menu?
Inuya5ha is offline   Reply With Quote
Old 6 Mar 2007, 07:30 PM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default

Hi. I'm using Windows XP Home edition version 2002, Service Pack 2.
The problem occurs in both the Save and the Save as.
Leiden is offline   Reply With Quote
Old 7 Mar 2007, 02:46 AM   #4
Moderator
 
Inuya5ha's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 226
Default

It might be a problem with your Windows Media Player component. Try installing version 10.
Inuya5ha is offline   Reply With Quote
Old 7 Mar 2007, 08:38 PM   #5
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default

I installed the latest version of Media Player (11) but the problem persists. Even when I don't save anything and I merely exit the program I get a message saying that a problem occurred with MediaSub.exe and to tell Microsoft about this problem.
Is there another download I should get to fix this?
Leiden is offline   Reply With Quote
Old 8 Mar 2007, 04:25 AM   #6
Moderator
 
Inuya5ha's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 226
Default

No, sorry. I could not test the program under Windows 2000 fully, so I'm unable to fix that error for the moment.
Inuya5ha is offline   Reply With Quote
Old 9 Mar 2007, 09:26 PM   #7
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default

Thanks so far, Inuya5ha,
I'll keep working away at it. If I find out anything, I'll let you know.
Leiden is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 07:07 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com