Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > DivXLand.org Support Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 18 Feb 2008, 02:53 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Exclamation-2 Problem with videos

I have been using DivXLand to sinc my movies with their legends.
However, this week it started to not show the video's image. Even I changing the media player version or reinstalling this... Actually I tryed to:
- Change de MPlayer version from 9 to 11;
- Back to the 9 version;
- Check the DVD's access;
- Check all the drivers;
- Uninstall the DivXLand e Install it again;
- Install what was absent in MPlayer 9;
- Reinstall 80% of Windows XP SP2...

Please, if there is anybody how knows how to do the *.avi files be read for Media Player again, contact me. I'm going crazy already and nothing changes with the program.

Thank you all how are trying to help.
Tania Alencar is offline   Reply With Quote
Old 20 Feb 2008, 12:19 AM   #2
Moderator
 
Inuya5ha's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 226
Default

You should have also reinstalled the DivX and/or XviD codecs as well...
Inuya5ha is offline   Reply With Quote
Old 16 Feb 2011, 04:52 AM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Default

Try installing K-lite codec pack... I had the same problem and it worked... My only problem now is that I can't fast forward or go back in the video...
destinyrko is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
String together videos problem RobertS DVD Authoring and Editing 1 28 May 2006 09:51 AM
problem with a red tint in the videos spookysonic AVI, DivX/Xvid 0 8 Apr 2006 07:26 AM
Problem with one of my Xvid videos Snake2J Other File Formats 4 2 Aug 2005 10:05 AM
Multiple Videos DVD Problem... eberth DVD Authoring and Editing 8 28 Dec 2003 07:36 AM



All times are GMT +10. The time now is 12:35 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com