Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > DivXLand.org Support Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 6 Jan 2008, 09:19 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Question-2 problems with the subs

I have a problem with the DivXLand Media Subtitler 2.0.5. THe subs work for me but when i embed the subtitles and make a new xvid/avi the subs appear on the video.. IS there anyway for me to lower the subtitles position..ALL helps will be appreciated. Thanx
Joel_41 is offline   Reply With Quote
Old 7 Jan 2008, 01:24 AM   #2
Moderator
 
Inuya5ha's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 226
Default

Only certain formats like SSA or SAMI can be repositioned from the Subtitle's settings dialog box on the program.
Inuya5ha is offline   Reply With Quote
Old 7 Jan 2008, 12:54 PM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default

yes iam using an ssa can u tell me how to lower the position?
Joel_41 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with adding subs to my .avi hedniskhjartad Junior Members/Newbies 4 1 Feb 2007 01:40 AM
help please with subs cloud299 Other File Formats 1 1 Sep 2005 07:43 AM
subs konrad1 Blank Media and Burning 1 10 Dec 2003 12:19 AM



All times are GMT +10. The time now is 06:50 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com