Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > Foro de Soporte de DivXLand.org

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12 Nov 2007, 04:11 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Post Al Incorporar Subtitulos Audio De Avi Lento

Tengo Un Problemita Al Que Quiero Encontrar Una Solucion...al Incorporar Los Subtitulos A Un Archivo Avi El Audio Queda Lento...
Es De Aclarar Que El Audio Original Se Escucha Perfecto...el Problema Surge Al Incorporarle Los Subtitulos Con El Avirecom...los Subtitulos Quedan Perfectos, No Hay Desfasaje De Audio, Pero Este Queda Relentizado, Como Cuando Se Escucha Un Cd En Velocidad Menor
mariorfer is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
subtitulos weklin Foro de Soporte de DivXLand.org 0 24 Jul 2007 10:57 PM
Subtitulos Desfasados con el Audio ozkar Foro de Soporte de DivXLand.org 4 22 Jun 2007 01:23 PM
Ayudaaaa! se me atraso el audio al comprimir el video con los subtitulos juanruiz Foro de Soporte de DivXLand.org 2 13 Apr 2007 10:17 AM
Desincronizacion Subtitulos Y Video/audio OLMEDOMANUEL En español 6 11 Sep 2002 07:40 AM
las imágines corren más lento que.... ferdv En español 1 11 Apr 2002 04:21 AM



All times are GMT +10. The time now is 12:27 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com