Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > Foro de Soporte de DivXLand.org

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Mar 2007, 10:51 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10
Default Probe con el ACM LAME

Elijo la opcion Lame MP3 y me la una entre 96 y 256 kbps, lo eleji en ABR suponiendo que en el VBR saldria el mismo error que al principio... pero la final... el video me termino saliendo sin audio y con un tama˝o de 27,2 GB... mmm... la verdad ya intente de todo pero no se cual puede ser el problema... kiza sea lo de ABR... o el Lame MP3, no lo debia seleccionar... no se cual sea el problema... espero puedan ayudarme :s!
alfa02 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lame mp3 acm and virtualdub paglamon Other File Formats 3 25 Jan 2006 10:18 PM
can i use lame with flask dpresv Other Software 3 15 Dec 2003 11:51 AM
Mpeg 2 Xvid and Audio\Video synq probe Nadav AVI, DivX/Xvid 0 21 Feb 2003 07:35 AM
Probe in VirtualDub - Error ... Nadav AVI, DivX/Xvid 15 2 Feb 2003 12:22 AM
Flask or Xis with Lame Psycho Other Software 0 12 Jan 2002 07:19 AM



All times are GMT +10. The time now is 06:21 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com