Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Hosted Forums > Foro de Soporte de DivXLand.org

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 11 Apr 2007, 12:08 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Default problema con nero

hola a todos!!
tengo un gran problema. Creo el .mpg sin ningun prolema, peor al grabarlo en el vcd solo llega hata el 13%, de ahi espera unos 20 segundos y me dice que la grabacion falló ¿qué puedo hacer?


pd- uso el nero express
krlitros87 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mi problema The Vampire Hao Foro de Soporte de DivXLand.org 2 28 Mar 2007 11:30 AM
Problema con i sottotitoli HCAxel In Italiano 6 4 Oct 2006 10:38 PM
Problema con un AVI elunicocharly En español 0 29 Mar 2003 05:33 PM
problema con el codec Siria En español 1 5 Jan 2003 02:05 AM
Problema con SVCD Darkman2002 En español 2 22 Jun 2002 01:03 AM



All times are GMT +10. The time now is 06:08 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com