Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Disc Formats > DVD Authoring and Editing

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 20 Nov 2009, 01:10 PM   #1
Digital Video Technician
Digital Video Technician
 
Art Vandelay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 442
Default No Audio?

I now have a problem with Media Player classic. I authored a DVD but when I try and open the VIDEO_TS.IFO the video is there but no audio. I can double click on a .VOB and it will play with audio and the .mpeg file that i demuxed to .mp2 will also play with audio on MP Classic. The audio will also work with media player but I prefer MP Classic.

Art Vandelay is offline   Reply With Quote
Old 21 Nov 2009, 07:46 PM   #2
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
r0lZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: be
Posts: 1,508
Default

Are you sure it has been correctly referenced in the IFO? The information in Domain Stream Attributes must match the content and format of the audio stream, and the stream must also be referenced with the correct ID in the PGC.
__________________
r0lZ
PgcEdit homepage (hosted by VideoHelp)
Unofficial mirror (in Poland)
r0lZ is offline   Reply With Quote
Old 22 Nov 2009, 05:19 AM   #3
Digital Video Technician
Digital Video Technician
 
Art Vandelay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 442
Default Fixed

r0lZ,

I downloaded a XP codec package and the problem was solved. Now if I can only fix the Microsoft Net fameworrk 3.5 situation, it tells me there is a critical download to install but it tries to install all the time but fails.
Art Vandelay is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No audio descompressor could be found to decompress the source audio format Valeria Foro de Soporte de DivXLand.org 15 14 May 2007 08:26 AM
converting avi (dvdrip) with with ac3 audio to dvd format audio problem jezzer AVI, DivX/Xvid 0 13 Nov 2006 07:27 PM
XVID avi plays video+audio for first 20 seconds, then only audio...help? ragingbull2k2 Other File Formats 4 29 Nov 2003 03:35 PM
Virtual Dub improper VBR audio Audio Synch Problems Mutley Junior Members/Newbies 5 4 Mar 2003 07:43 PM



All times are GMT +10. The time now is 04:38 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com