Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Disc Formats > DVD Authoring and Editing

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 25 Sep 2004, 12:40 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Australia
Posts: 23
Default No sound after burning!!!!!

Hi, I burned a mpeg to a dvd+rw after using TMPGEnc Author and it comes out with no sound??? Why is this so???

This is what it burnt.....
Attached Thumbnails
No sound after burning!!!!!-movie-1-.jpg  
__________________
P4 3.0g @ 3.6g
1024MB TWINX-4000 (500MHz) CORSAIR XTREME MEMORY
Radeon X800 Pro @ 560/530
Sony DRU 700A
reetzy is offline   Reply With Quote
Old 25 Sep 2004, 05:52 AM   #2
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

See my response to your other (Duplicate) posting...
setarip is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:30 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com