Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Disc Formats > DVD Authoring and Editing

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Aug 2003, 06:10 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: UK
Posts: 11
Question Problem With DVDMaestro & Root Menu

Hello there

How do I make my menu the Root Menu in DVDMestro? it's easy in DVD Lab because there is an option for it but I cannot find anything in Maestro.

Also in DVDMaestro how do I add an audio track to play with my menu?

Any help greatly appreciated

Dan Hawkes
dandino is offline   Reply With Quote
Old 4 Sep 2003, 09:04 AM   #2
Member
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 70
Default

the tree to the left. Highlight The Root. it's named as you project a completely new project it's called "Untitled1 Project".

Menu: View->Connections when checked there is a window saying Connections. in top of that window is all sources. the topmost of them is called First Play. that is what pops up when you load the dvd-disc in a player.
You can put anything here. Most useful is a menu, this can be any menu...
The thing under that is the Title menu. That's what gets loaded or ran, when you press the title button on your remote.
__________________
- The question is: Why?
Thingy is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 12:05 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com