Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Disc Formats > DVD Authoring and Editing

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12 Nov 2002, 12:49 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Default Subquestion concerning IfoEdit095/VobEdit06

Ok,i have come a long way.I Am working on backing up Pearl Harbor R2 on a dvd5. I have decrypted the movie files in file mode with DVDDecryptor.After that i downsampled them wit DVD2SVCD and extracted the AC3 sound.Now i want to include subs when i go author with IfoEdit 0.95.The log that DVDDecryptor made after the rip says that my wanted subs have id 0x22(nederlands).Now when i fire up ifoedit and load the vts_01_0.ifo i find the following concerning subs:

subPicture 1: English (2-bit rle) (ID: 0x20,0x21)
subPicture 2: Francais (2-bit rle) (ID: 0x22,0x23,0x21)
subPicture 3: Nederlands (2-bit rle) (ID: 0x24,0x25,0x22)
subPicture 4: Francais (2-bit rle) (ID: 0x26,0x27,0x23)
subPicture 5: Not Specified (2-bit rle) (ID: 0x24)
subPicture 6: Not Specified (2-bit rle) (ID: 0x25)
subPicture 7: Not Specified (2-bit rle) (ID: 0x26)
subPicture 8: Not Specified (2-bit rle) (ID: 0x27)

So i thought,hmmm i use VobEdit06 end demux the subpictures 0x24,0x25,0x22.But when i insert them in the author proces in ifoedit and hit start,the proces halts at 25% saying: To Many Frame Drops.

when i author with 0x22 only the authoring goes well and it plays perfectly on my stand alone,but after 1 hour of the movie the subs are gone.

Now what i dont understand is why subpictere 3 has also stream 0x24 and 0x25 assigned,while they are Not Specified.And that subpicture 3 also uses 0x22,whis is used by subpicture 2

The reason why i want to use VobEdit06 is that the subs are equel to the original,and they are always sync.I did all the above with Blade R2 and all worked fine,but that movie did only had on subpicture and 1 stream (0x22).

Does any1 knows what i am doing wrong?
If u reached this point i really wanna thank u for reading,i know it has been alot
sl1m is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 08:19 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com