Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > AVI, DivX/Xvid

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12 Apr 2003, 10:12 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Georgia
Posts: 3
Angry Sound Problems with DivX

Here is a pic of the gspot for this movie. In DivX Player 2.1, the video is perfect, but sound is in slow motion. In EVERY OTHER player I have (BS, ALLplayer, WMP, GDivX, ETC), I get perfect sound, but no picture (just a gray screen)......I have the latest Tsunami filter pack and I DO NOT have the Nimo pack. Please help me if possible! Thank you very much.
Attached Thumbnails
Sound Problems with DivX-untitled.jpg  
robshope is offline   Reply With Quote
Old 12 Apr 2003, 10:25 AM   #2
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

which version of tsunami do you have and HOW did you install it (which option)?

i prefer ffdshow as playback filter - maybe you should give it a try, too
__________________
UncasMS is offline   Reply With Quote
Old 12 Apr 2003, 10:29 AM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Georgia
Posts: 3
Default

I installed Tsunami right off of your sight.....I also have ffdshow installed, but since I am so new to this, I don't quite understand how to "apply" or "use" them the right way.....
robshope is offline   Reply With Quote
Old 12 Apr 2003, 01:06 PM   #4
Old member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,417
Default

Open the configuration of FFDShow (Start -> Programs -> FFDShow -> Configuration).

Under the Codec tab, select the type of codec (or FourCC code) that you want FFDShow to handle. In addition, go to Postprocessing tab and enable post-processing filters.
Enchanter is offline   Reply With Quote
Old 12 Apr 2003, 01:51 PM   #5
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Georgia
Posts: 3
Default

Thank you SO much! I did as you suggested and it worked on all players except Divx 2.1. But WHO CARES!!! All of the others are doing fine! Just FYI, when I open these files in the DivX player, the video is working but now I get just a "static" or white noise.
Now I can feel confident in making a VCD that will work properly. Thank you all for your help!
robshope is offline   Reply With Quote
Old 12 Apr 2003, 02:50 PM   #6
Old member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,417
Default

You're welcome.
Enchanter is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:11 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com