Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > AVI, DivX/Xvid

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 8 Sep 2011, 03:21 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default Subtitle problem on Media Player PLEASE HELP!!!

Hey everyone

I'm a Japanese translator and I have started doing subtitles for movies recently. I use media player 11 and it was a quick and great way for me to get the timing of the subtitles accurately.

I use it because if you click at any point in the movie, the subtitles load up from that point (i.e, if you click on 10 minutes, the subtitles from the .srt at the 10 minute mark will start from there too).

I recently installed an update from DivX, and since then, if I let the movie run from 0:00, the subs will play fine, but if I try to skip to any other point in the movie, the subs start playing from zero again and won't play the line it's supposed to at the correct time.

Has anyone encountered this before and know of any way to fix this?

Thanks so much in advance!
designbyfire is offline   Reply With Quote
Old 10 Sep 2011, 11:02 AM   #2
Eclectician
 
MilesAhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,615
Default

I'm not sure what happened. But I do know WMP 12 can display PGS and XSub subtitles. It may be worth upgrading even if it doesn't fix this. Another player to try would be SPlayer. I think the slider works better afa picking up the subs in progress. Also SPlayer has an auto download feature that attempts to find subs for the flick you are playing. I like the Portable version.

btw for WMP 12 PGS subs display you may need to have Matroska Splitter installed.
MilesAhead is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem w/ HDD Media Player dqami General Discussions 4 18 Aug 2009 10:15 AM
Problem with Windows Media Player 10 s_hari_82 General Computing 3 27 Mar 2007 04:00 PM
Media or player problem? cb1109 General Discussions 3 28 Apr 2004 04:09 PM
New user: Media Player problem Duncan Nobes AVI, DivX/Xvid 4 17 Sep 2003 11:10 PM
Media Player PROBLEM MovieFreak0307 General Discussions 2 31 Jul 2002 01:45 PM



All times are GMT +10. The time now is 04:08 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com