Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Jan 2002, 04:07 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 13
Default audio out of sync with video - my case is a bit strange

Ok so i have a problem which appears to be common with many others. Some of my videos tend to go severely out of sync. yet there is something strange about it in my case. i used global divx first and had the prblem then i got fed up of t and used the playa it worked better but still one of my videso couldn't play in sync at all so i decided to use twin video player and number i noticed that the player is much more stable and picture is much clearer and i still got the audio and video out of sync but after repeatedly scrolling forward and backward either once or twice the video then starts working well with no problme at all no matter where i scroll. so it istarts out of sync then i scroll forward and it may come in sync or not and then i scroll t another position and it comes in sync then i just scroll to start and it plays well - it appears that the player needs time to adapt itself but then it works fine. the same thing i will have to do if i am to close the player and start the movie again.

Any comments or suggestions??
ken4819 is offline   Reply With Quote
Old 24 Jan 2002, 10:44 PM   #2
Platinum Member
Platinum Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Thessaloniki/Greece
Posts: 165
Default

Your case is not strange really...
What are your PC Specifications?
__________________
****************
Speak until the tape runs out. Playback the tape until the story is finished...
Kaiser-Soze is offline   Reply With Quote
Old 25 Jan 2002, 08:13 AM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 13
Default

Ok so i have a pentuim 3 800mmx a 32md matrox soundcard 512mb ram soundblaster live and 30gb hardisk
ken4819 is offline   Reply With Quote
Old 2 Feb 2002, 07:37 AM   #4
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
Batman's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Gotham City
Posts: 2,317
Default

A P3 shouldn't have playback issues. I have an old system (p 200) and I experience the same problems you do (i can't play back movies but short clips or cartoons seem to be okay). Anyways, I use yeahplayer, it seems to be work fine for me. Also scale down the desktop area to the minimum.
Batman is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 09:44 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com