Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Nov 2001, 10:35 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 11
Question Choppy playback

I'm using MicroDVD to play a .avi movie I just ripped/encoded - What Women Want. I have a Matrox G450 Millennium DualHead graphics card.
When my DualHead DVDMax is enabled, the movie is displayed perfectly through the DVD Max "settings". But with NO SUBTITLES, even though I've made two subtitle files and made an mdvd.ini file wich describes these.

When I disable my DualHead DVDMax, the subtitles are showing.
But then the movie is very choppy and are not running smoothly.
What can be the problem??

Anything to do with the graphic cards driver?? Or the VIA driver??

I also take use of the DualHead Clone feature, so I can really see what's going down on my TV set (a brand new Grundig 29" 100 Hz").

My PC is:
Abit KT7Raid mobo
900 MHz T-bird CPU
768 MB ram

Hope to see some answers here, cause I'm going crazy over this.
VikingS6 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 11:53 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com