Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 18 Aug 2003, 11:58 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1
Default Colored Shadows

Maybe someone here has heard of this. When I play xvid encoded files, sometimes I get a yellowish or greenish "shadow" of recent frames shifted to the left of the image. This doesn't happen always, only sometimes. Not even with the same file - sometimes a file will work properly, sometimes it won't - it always works right after I reboot, but after that, it's a toss-up, but this problem only occurrs with xvid-encoded files. If I open the file in VirtualDub while the other players aren't working, VirtualDub renders the image properly; it obviously bypasses the process with the fault in it. It would appear that it has something to do with a program that I have running or some file loaded into memory at the time.
FiReDaEmOn is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 03:24 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com