Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 6 Jan 2003, 03:08 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Israel
Posts: 1
Default Help!!! Help!!! Help!!!

I can't get Xvid to work - one big green blury mess.

I tried everything:

Nimo Codecs (Latest) - nimo50build8.exe
Kopei's Build (Latest - 3.1.03) - XviD-03012003-1.exe
FFDShow (Latest) - ffdshow-20021213.exe
XviD MPEG4 Codec - XviD_Install.exe
Tsunami-Filter-Pack - tsunami_filter_pack_3_8_9_mini.exe
Ace Mega CoDecS Pack Version 5.00.0231 PlayerXP


I uninstalled all codecs (reinstalled windows) and then tried the above codecs.
I also tried different "ffdshow's" tried combining between the different codecs, also tried to change the FourCC to DIVX - NaDDDa - still the same green shit.

When i run the file in "Virtual Dub" after installing the Xvid Codec I can see the movie just fine, but it's not for playing movies (there isnt a Full Screen option).
When running the file in "G Spot" it says that it should play just fine, but still green mess.

I'm about to lose it - Can someone please help me???

10x in advanced
Zvika is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 12:47 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com