Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 20 Jan 2003, 08:50 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 3
Question-2 I┤ve got all the codecs but still no sound at all. please help!!!

hi!
I have a very annoying problem, on all of my xvid movies there`s no sound i have only image and I`ve downloaded all of the codecs that says I should have on the forum, i have: xvid codec, ac3, ffdshow, divx total pack, nimo, tsunami and still there`s no sound.
please I`m desperate I`ve done everything and got nothing
help this poor soul lost on the world of movies `cos i can┤t see any.
queenpotter is offline   Reply With Quote
Old 20 Jan 2003, 10:58 AM   #2
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

1) Load the .AVI file into VirtualDub or NanDub

2) From the "File" dropdown menu, select "File Information"

3) Post (here) EVERYTHING you see (both video and audio information), or post a screen capture .jpg of the information box
setarip is offline   Reply With Quote
Old 21 Jan 2003, 12:00 AM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default

I have the same problems.. Here's all the information from VirtualDub... blah..
Attached Thumbnails
I┤ve got all the codecs but still no sound at all. please help!!!-avi.jpg  
JimmyHo is offline   Reply With Quote
Old 21 Jan 2003, 12:06 AM   #4
Old member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,417
Default Re: JimmyHo

Install the AC3 codec, available from a codec pack such as Tsunami.
Enchanter is offline   Reply With Quote
Old 21 Jan 2003, 12:46 AM   #5
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default

I installed GSpot.. and it told me to get the AC3 codec... which I did get... and then it told me that wasn't enough and I needed the Intervideo Audio Codec to go along with it.. and once both of those were installed... and I tried to play the video.. it completely crashed my computer... Yikes... eh?
JimmyHo is offline   Reply With Quote
Old 21 Jan 2003, 08:13 AM   #6
Old member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,417
Default

Remove the other AC3 codec and have ONLY the Intervideo AC3 codec installed in your system then. . .
Enchanter is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2003, 08:17 AM   #7
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 3
Default

thanks for the help.
queenpotter is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2003, 08:42 AM   #8
Old member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,417
Default

You're welcome.
Enchanter is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 05:44 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com