Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 29 Nov 2002, 06:52 AM   #1
Melocco
Guest
 
Posts: n/a
Default Jumping sound and video

All of a sudden my audio and video wants to start jumping or skipping some... It is like every two minutes it does it.. I have tryed a different player and the video doesn't even play.. I'm useing WMP and have XP Pro installed on my computer.. If anyone knows what is happening, please let me know.. I havn't installed anything since it has started.. so I know it's noting I have installed.. I have closed everything out that is running in the back ground and it still does it.. I don't know a way to reinstall WMP in XP, and Theplaya and Real and Quick time don't even play the movies anymore.. If anyone knows I would be very greatful.. E-mail me if you can help or reply.. Thanks.. Mel... http://divxmovies.melocco.com
  Reply With Quote
Old 2 Dec 2002, 07:34 AM   #2
Digital Keyboard Samurai
 
TheWiz's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Futura Meditation
Posts: 48
Default

I'm not sure if I understand...Is this happening to just one video file or multiple ones?
__________________
- Amir "TheWiz"
TheWiz is offline   Reply With Quote
Old 2 Dec 2002, 07:53 AM   #3
Melocco
Guest
 
Posts: n/a
Default

It was on all the movies and even on the audio MP3's Music Match even did it... I don't know what it was but I have taken care of it.. LOL I formated it and reinstalled 2000 advanced server and it is working fine now... But if it happens again, you have any suggestions for me to try? This is what I did and none worked.

Uninstalled DivX and reinstalled it

Installed Nimo pack 7 and 8

Reinstalled WMP

Paid for DivX 5.02

Reinstalled the full paid version.

Tryed watching them in other players

cut everything in the back ground off and tryed

Defraged and scan disked the Hard drives

and a few more things... Anyway, just thought I never could get it so I said %^*K it.. Just format and start from scratch... Besides, I was wanting to upgrade to this anyway.. Since I paid for Advanced server about 6 months ago... If any one knows something else to try, please let me know.... Thanks.... I hope I never have to try to find out agian... But there might be some one out there that needs to know, like I did......... Thanks.. Mel.....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:04 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com