Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 15 Jan 2003, 05:24 PM   #1
Digital Video Expert
Digital Video Expert
 
chickeneater's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 672
Cool Network, divx problem, no sound

When i play Divx movies on my computer i have no sound, and the source is from the maincomputer and it works over there. It works over there and i have the same codecs, or possibly more... most everything says "needs ac3 codec and (some numbers)" but i already have the tsunami 395 codec pack and a standalone ac3 codec and still no sound but picture. Please help..
thanks
chickeneater is offline   Reply With Quote
Old 16 Jan 2003, 12:04 AM   #2
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

- 395 never made it to a final release we are talking about 396, right?

- you said you have tsunami installed - this does not automaticaly asure you, that any of the ac3 codecs that are included in the pack (there's way more than one) has been installed and registered!
HOW did you install the pack?

rerun the file, go to modify and make sure that -intervideo audio decoder 2 IS selected.

if it was, deselect it and try AC3 0.52b as an alternativ codec!
__________________
UncasMS is offline   Reply With Quote
Old 16 Jan 2003, 11:03 AM   #3
Digital Video Expert
Digital Video Expert
 
chickeneater's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 672
Cool

I on my installation, i selected customize and had all ac3 codecs and more selected, and also avi's work with sound but not seemingly the xvid, i have run it through gspot and it used to say need audio codec. Now it says nothing...? and yes it was 396
chickeneater is offline   Reply With Quote
Old 16 Jan 2003, 11:27 AM   #4
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

you MUST not install more than one ac3 codec

did you try installing another version like i proposed in my last posting?
UncasMS is offline   Reply With Quote
Old 17 Jan 2003, 01:15 PM   #5
Digital Video Expert
Digital Video Expert
 
chickeneater's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 672
Default

ok thanks, i had to reinstall the codec pack with the ac3 stuff and it works!
chickeneater is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 07:01 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com