Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10 Dec 2002, 08:22 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Default Playback problems after reinstalling Nimo Codec pack 5.0 build8

Hi.
I recently found a guide to viewing subtitles i DivX movies, which sounded nice, but after reinstalling Nimo Codec pack 5.0 Build 8 i can't play DivX movies no more.
Here is what I did:
1. Uninstalling Nimo
2. Reinstalling (Full version)
3. reboot
4. Try to play DivX movie

My player (WMP) opens for a short while and DivX icon displays in systemtray. After a few seconds the player shuts down and the icon disappears from System tray.

I never had problems playing DivX movies before, but after reinstalling the full version of the codec nothing seems to work.

Hope someone can help !!

/Sbonline.dk
sbonline is offline   Reply With Quote
Old 13 Dec 2002, 08:04 AM   #2
Digital Video Technician
Digital Video Technician
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 462
Default

Uninstall Nimo
gs0666 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 07:40 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com