Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 14 Feb 2006, 10:22 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default Problem with playback of Microsoft Video 1

I used CRAM (Microsoft Video 1) as my codec for a video, and now when I play the video back, it plays it about 10 times too fast. What do I do to fix this problem so that the playback speed is normal? Any suggestions would be really appreciated.
Pitbull0279 is offline   Reply With Quote
Old 13 Mar 2006, 05:05 PM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default

cram ? thats the first time i heard about that ... hmm
doctors is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video / sound problems haroutig07 Other File Formats 3 8 Jul 2006 01:50 PM
RecordNow! crashing with HP DVD Burner GaryD General Computing 14 30 Nov 2005 12:33 AM
Video files 'skipping' during playback White Demon General Discussions 10 29 Sep 2004 03:34 AM
Problem with DivX playback - video speeding up! Polaris General Discussions 7 2 Mar 2003 11:12 PM
Problem with video playback Pls help Sinntasy General Discussions 4 12 Mar 2002 03:05 AM



All times are GMT +10. The time now is 12:04 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com