Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 3 Dec 2001, 05:32 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 11
Default Special characters in subtitles

I've ripped the subtitle of a movie that contains the "&" character. But when I play the Divx-movie with subtitles, instead of showing the "&" it shows "_" (an underscore). Why is this??
Is there a command I can use instead, or maybe the "&" character has to be written in ASCII-code??

To have italics in the subtitle I use the characters {y:i} in front of the sentence I want in italics style.
Is there a simillar method for the "&" character??

Hope to have your expert advise on this one.....
VikingS6 is offline   Reply With Quote
Old 14 Dec 2001, 09:31 AM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 11
Default EUREKA !!!

Found the answer by e-mailing.

Just put a "&" in front of the "&" character - i.e. "&&". Then the output is just one "&".
Of course without the quotes.

Works like a charm.
VikingS6 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 01:59 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com