Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Aug 2003, 10:05 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1
Default Static/crackling/white noise when playing avi files

It started with a new file i downloaded that had this kind of static noise. So i uninstalled all of nimo which worked perfect with all the other avi's and installed ffdshow and various audio codecs. Now ALL my avi's have this crackling sound, even a little more than before. Neither mp3's or wav files has this problem.

EDIT: Movies over 600 mb have this problem too but not nearly as much as the ones i'm describing (150-250 mb files)


EDIT 2: Ok the static is gone after i installed the tsunami codec pack. However, now some of the avi's are at a higher pitch than before. That and they seem to play faster. Could someone help me with that instead.

Last edited by Godo; 31 Aug 2003 at 12:24 AM
Godo is offline   Reply With Quote
Old 31 Aug 2003, 05:59 AM   #2
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

Have you tried adjusting your system's audio settings?
setarip is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 01:39 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com