Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 17 Jun 2003, 09:04 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default Strange XVID problem

I have got a very wierd problem concerning the XVID codec, i'm not sure if its an encoding or playblack issue though. I regularly record footage off my camcorder onto my computer using a firewire cable, i then convert the DV footage using virtualdub to a preset i have created, this is noramlly the xvid codec with a bitrate of 4000..( i think)
I have never had a problem with this before, but the last batch of footage i converted won't play on any media player on my computer, it just freezes and i have to close the program down, if i load up the xvid files in virtualdub i can get a picture, but it is black and white, there is also some text overlaid on the video, it appears to be the current frame, some other information and the word - IVOP.
i haven't got a clue what i'm doing wrong, i'm thinking it could be something to do with the codec i'm using to play the files back, but it won't play on tow of my machines, only in virtualdub.
any help would be awesome...
thnx
MrHappyEyeBall is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 09:03 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com