Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 23 Jan 2002, 08:24 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 4
Unhappy tinra produces avi with 0 bytes

When using Tinra to convert an .rm file it cranks out an .avi with no bytes and stops. Using the gui I get the same response but it sits there and says it is processing the WinBatch. I have RealProducer G2 installed. Do I need Real Player G2 as well?
boothjo30 is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 01:36 PM   #2
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

If you would be good enough to take the time to read the other Real and Tinra-related posts at these forums, you'd see nothing but negative comments regarding Tinra's functionality...
setarip is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 02:11 PM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 4
Default Response from sitarip

Despite having read the negative comments trying a utility such as Tinra can be educational. Your response was condescending, uninformative and nothing more than an unsolicited opinion.
boothjo30 is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 02:28 PM   #4
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

some opinions turn out to be truth/known facts
__________________
UncasMS is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 02:43 PM   #5
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

Sometimes it just doesn't pay...
setarip is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 06:52 PM   #6
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 4
Default Still no answer!!

You know friends, I am sitting here at Mcmurdo Station, Antarctica, I have one .rm file I would like to get converted to an .avi file even if it is of marginal quality. It ain't all that big a deal but I work for a National Science Foundation contractor and I don't have much patience for pompous bullshit. I get way too much of that. If you are telling me Tinra doesn't work at all.... JUST SAY THAT. If anyone out there has an answer to my original question.....please chime in.
boothjo30 is offline   Reply With Quote
Old 23 Jan 2002, 07:50 PM   #7
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 4
Default the file I need converted

Just for fun, here's the file I need converted to .avi

http://www.booth.org/realaudio/nylen.ram
boothjo30 is offline   Reply With Quote
Old 5 Dec 2003, 11:49 AM   #8
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1
Thumbs down I agree - Tinra doesn't work

Try this extremely specific search in Google:

<b>"tinra doesn't work"</b>

in quotes.

You'll get A LOT of results for such a specific search.

Obviously this program is a piece of junk.
keglined is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 12:09 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com