Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 14 Jun 2011, 04:25 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default XviD AVI pauses/freezes during playback

I have Toshiba Portege with Intel HD (OS Win7 64-bit) and there is a problem with playback of XviD AVI files. At random times it just pauses/freezes for a few seconds while subtitles and progress bar continues forward. It takes between 2 and 10 seconds for playback to resume. I tried KMPlayer and WMP, updated Intel HD drivers but nothing helped. CPU usage remains low. I read on another forum it might be GPU overheating, but any other movie formats work just fine. Do you have any suggestions?
Greg220 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pauses during playback tlw72 DivX/XviD Conversion/Encoding 3 6 Dec 2003 03:23 AM



All times are GMT +10. The time now is 05:53 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com