Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Video File Formats > Other File Formats

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 21 Dec 2002, 01:08 PM   #1
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default Is this an Xvid-only problem?

Can't help but notice several different postings regarding downloads, indicating the same problem - video okay but, even with .AC3 codec installed, no .AC3 audio playback.

Perhaps the Xvid author(s) would be good enough to address and clarify this...

Last edited by setarip; 21 Dec 2002 at 01:12 PM
setarip is offline   Reply With Quote
Old 22 Dec 2002, 12:19 AM   #2
Moderator
 
gd_nimrod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Montreal
Posts: 1,128
Default

I personally think it is a issue on the person's (that cant play the XviD movie) computer. I have some of the movies which the people speak of that "dont have .ac3 audio", however i hear it just fine.
__________________
Did you know you can SEARCH the forum? Fixes common problems too:
http://forum.digital-digest.com/search.php

Also search on the whole Digital-Digest website:
http://www.digital-digest.com/search.html
gd_nimrod is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 04:33 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com