Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Other Software

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 18 Feb 2005, 10:39 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Posts: 22
Default Media Player Classic Problem

I'm not really sure I'm in the right place to get tech-support for Media Player Classic 6.4.8.2, but I may at least get directions if not help to a site that can.

I know you don't support any of the K-Lite Mega Codec Packs, but it plays a role in my explaining the problems I'm having.

Very simply Media Player Classic displays compressed (not RAW avi) magnified. This started happening a few weeks ago. If I open a compressed avi with virtual dub the whole picture (vid) is displayed, but when using Media Player Classic to play back the avi the picture (vid) is magnified showing a small portion of the center of the whole picture (vid).

RAW or uncompressed avi files are not effected.

I have been through Options over and over with no success.

I treid to capture a screen to jpg or bmp but the picture of media player classic kept lossing the content.
__________________
nio

Quote:
Madness takes its toll... please have exact change!

Last edited by niobium8; 19 Feb 2005 at 07:44 AM
niobium8 is offline  
Old 18 Feb 2005, 06:13 PM   #2
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

"This started happening a few weeks ago."

If your O/S is WinXP, simply perform a "System Restore" back to the last time things were working properly...
setarip is offline  
Old 18 Feb 2005, 06:46 PM   #3
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Posts: 22
Default

System Restore has been turned off to save drive space.
niobium8 is offline  
Old 18 Feb 2005, 07:29 PM   #4
Retired
 
setarip's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 24,955
Default

"System Restore has been turned off to save drive space."

Such is Life...
setarip is offline  
Old 19 Feb 2005, 02:27 AM   #5
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

what playbackfilter is used and did you already check its options?
__________________
UncasMS is offline  
Old 19 Feb 2005, 07:48 AM   #6
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Posts: 22
Default



niobium8 is offline  
Old 19 Feb 2005, 08:11 AM   #7
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

whatever playbackfilter is being used now, install FFDSHOW and give it a try
UncasMS is offline  
Old 19 Feb 2005, 08:28 AM   #8
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Posts: 22
Default

Windows Media Player Filteres

Something I forgot to mention before concerning the Codec Pack is that not long after installing a newer version of K-Lite did the problem start.

More pix:
niobium8 is offline  
Old 19 Feb 2005, 08:36 PM   #9
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
Posts: 22
Default

Quote:
Originally posted by UncasMS
whatever playbackfilter is being used now, install FFDSHOW and give it a try
Do you have a link to a download?
niobium8 is offline  
Old 20 Feb 2005, 02:37 AM   #10
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

www.google.com
UncasMS is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 10:01 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com